המצרכים לתבשיל: חומוס, עלי מנגולד, בצל אדום, בטטה, טחינה, סומק.
השריתי מבעוד יום, ובישלתי חומוס במי מלח (עם טיפה של אבקת מרק… אבל על תגלו להתאחדות השפיים ומצקצקי הלשון…).
עלי מנגולד טריים נקצצו והוקפצו בשמן זית.
בצל – השתמשתי בבצל שהכנסתי לסיר חרס ופרסתי לרצועות. אפשר גם סתם לטגן בשמן זית.
בטטה – רצועות בטטה בשמן זית היו במיקרו ואח"כ נאפו בתנור.
(אפשר בשלב זה להוסיף גם אפונה ירוקה שהופשרה במים חמים)
טיבול – טחינה דלילה יחסית עם הרבה לימון ועם סומק.
נפלא…