איטריות שעועית – שתי אפשרויות

א.      בתוך סיר מים רתוחים חלטתי אפונה ירוקה קפואה, דקה לפני סוף החליטה הוספתי את איטריות השעועית.

 

הוצאתי למסננת.

שמתי בקערה , אפשר גם לנסות לעשות מנות אישיות עם כוס הפוכה שממלאים אותה באיטריות ודוחסים.

 

ב.      בווק – טיגנתי ציפסים של בטטה, הוספתי לקראת הסוף שום כתוש וטיפה סוכר חום.

 

על האיטריות שמתי את הצ'יפסים של הבטטה.

 

המתכון הזה צריך רוטב – הוספתי רוטב של עוף מתוק (סויה, שמן שומשום, צילי מתוק, סוכר חום, קצת קטשופ, שמן קנולה, שום כתוש ).

 

 

 

ורסיה אחרת:

 

פעם אחרת עשיתי את האיטריות הללו עם רצועות גזר מוקפצות ברוטב דומה לרוטב של העוף שהוזכר קודם.

 

 

ילך טוב גם עם קוביות של דג סלומון באותו סוג של רוטב.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *