מרק כרוב (ועוד…) חורפי.

בסיר :

חמאה,

בצל קצוץ – לאדות,

4 שיני שום קצוצים – לאדות,

2 גזרים חתוכים לקוביות – לאדות,

חצי כרוב – לחתוך לחתיכות – לאדות,

להוסיף מים חמים, קומקום שלם.

להוסיף אפונה יבשה.

 

זמן בישול : בערך שלושת רבעי שעה.

בשלוש הדקות הארונות – להוסיף איטריות שעועית .

 

התבלינים:

 

זרעי כוסברא טחונים, קצת כמון, קימל טחון, אגוז מוסקט, רוטב דגים אסייתי – קצת, שמן שומשום – קצת, בזילוקום חי, כמה עלי מרווה, 3 פרוסות גינג'ר טרי, מעט אבקת מרק פרווה.

 

מלח ופלפל.

בתאבון…

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *