לביבות רגילות ולביבות עם אבוקדו

את תפוחי האדמה קילפתי ובישלתי חצי בישול במים עם מלח.
(6 תפוחי אדמה בינוניים וקטנים)

במעבד המזון הקטן טחנתי יחד: בצל ורבע, פטרוזליה, קצת שום כתוש, קצת שמן זית.
גירדתי את תפוחי האדמה במגרדת ידנית עבה, הוספתי את הבצל והפטרוזיליה, הוספתי 4 ביצים, מלח פלפל וגם זרעי כוסברא טחונים ומעט כמון, ערבבתי. הוספתי פרורי לחם לעיבוי התערובת.

חצי טיגנתי כך.
חצי טיגנתי לאחר שהוספתי קוביות קטנות של אבוקדו (רעיון של ישי) דבר שנותן ללביבות טעם מיוחד, אגוזי .

להגיש עם יוגורט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *