סלט גזר וחרובים

סלט גזר וחרובים

 

  • גזרים – מקולפים ומגורדים במגרדת עבה.
  • חרוב – גירדתי שני חרובים במגרדת הדקה. מגרדים על גבי צלחת לחוד, ומוציאים את הגרעינים הנוקשים. (אולי אפשר גם לטחון במעבד מזון את החרובים, שווה לנסות).
  • כוסברא קצוצה.
  • זרעי שומשום מפוזרים מעל.

תיבול: הרבה לימון, מעט מלח ופלפל, שמן – שמתי שמן קנולה ושמן אגוזים.

סלט מיוחד שיש שאמרו שהוא 'ארוחה בפני עצמה'.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *