א. בתוך סיר מים רתוחים חלטתי אפונה ירוקה קפואה, דקה לפני סוף החליטה הוספתי את איטריות השעועית.
הוצאתי למסננת.
שמתי בקערה , אפשר גם לנסות לעשות מנות אישיות עם כוס הפוכה שממלאים אותה באיטריות ודוחסים.
ב. בווק – טיגנתי ציפסים של בטטה, הוספתי לקראת הסוף שום כתוש וטיפה סוכר חום.
על האיטריות שמתי את הצ'יפסים של הבטטה.
המתכון הזה צריך רוטב – הוספתי רוטב של עוף מתוק (סויה, שמן שומשום, צילי מתוק, סוכר חום, קצת קטשופ, שמן קנולה, שום כתוש ).
—
ורסיה אחרת:
פעם אחרת עשיתי את האיטריות הללו עם רצועות גזר מוקפצות ברוטב דומה לרוטב של העוף שהוזכר קודם.
ילך טוב גם עם קוביות של דג סלומון באותו סוג של רוטב.