פיתה מאתמול…

נשארה פיתה מאתמול, ואני חשבתי על פיתה מטוגנת.
טיגנתי בשמן זית בצל סגול, הוספתי לו זרעי כוסברא טחונים, סומק, מלח ופלפל.

חתכתי את הפיתה לרבעים.
בחלק מהרבעים מרחתי רוטב פסטו, בחלק לא.
הכנסתי את הבצל המטוגן.
(אם היה לי חתיכת גבינה מלוחה, הייתי מכניס גם אותה).

בצלחת פתחתי וקישקשתי ביצה, הוספתי מעט שום כתוש ומלח ופלפל.
טבלתי את רבעי הפיתה בביצה משני הצדדים,
וטיגנתי במחבת ובה שמן זית.

היה אחלה…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *