פאריקי – סלט עם ירוקים, אפונה, וביצים קשות

פאריקי הוא השם של גרעיני חיטה ירוקה אשר קלו אותם קלות ועישנו אותם באש.

יש גרעינים שלמים ויש מרוסקים כמו בורגול גס.
כאן השתמשתי בפאריקי המרוסק.
שריתי כוס פאריקי במים חמים למשך 3 שעות עד שהיא התרככה אבל עדיין יש בה נוקשות/ גומיות מסויימת.

במסננת הוצאתי את המים והכנסתי לקערה.

הוספתי:
פטרוזליה קצוצה,
כוסברה קצוצה,
2 ביצים קשות קצוצות,
אפונה ירוקה (מהפריזר) שחלטתי במים חמים,

לימון, סומק, שמן זית, מלח ופלפל.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *