בסיר :
חמאה,
בצל קצוץ – לאדות,
4 שיני שום קצוצים – לאדות,
2 גזרים חתוכים לקוביות – לאדות,
חצי כרוב – לחתוך לחתיכות – לאדות,
להוסיף מים חמים, קומקום שלם.
להוסיף אפונה יבשה.
זמן בישול : בערך שלושת רבעי שעה.
בשלוש הדקות הארונות – להוסיף איטריות שעועית .
התבלינים:
זרעי כוסברא טחונים, קצת כמון, קימל טחון, אגוז מוסקט, רוטב דגים אסייתי – קצת, שמן שומשום – קצת, בזילוקום חי, כמה עלי מרווה, 3 פרוסות גינג'ר טרי, מעט אבקת מרק פרווה.
מלח ופלפל.
בתאבון…