לביבות אדמדמות

 

תפוחי אדמה – פירה (היה לי מוכן במקרר),
שני תפוחי אדמה מגורדים,
סלק אחד מגורד,
בצל אחד מגורד,
3 ביצים, פטרוזליה ושמיר קצוצים, מעט שמן שומשום, מלח ופלפל, אבקת שום, פירורי לחם לחיזוק התערובת.

בשמן קנולה במחבת.

היה נפלא. מומלץ.

 

—-

ובשנה אחרת עשייתי כך:

– גזר, בטטה וסלק – ריסקתי (בפומפיה או) במעבד מזון.

 

– הוספתי ביצים טרופות, קצת מים, מלח פלפל, שום כתוש, ופירורי לחם לחיזוק התערובת.

טיגנתי במחבת. נפלא גם כן.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *