במעבד מזון:
4 שיני שום,
1 עגבניה טריה,
2 כפות מחית קארי צהוב,
1 כף אגוזן – חמאת בוטנים,
1/4 בצל חי,
רוטב צ'ילי מתוק – (3-5 כפות),
שמן קנולה,
מים,
מלח ופלפל.
ערבוב, והכנסתי את רצועות חזה העוף לשהות בתערובת.
—
שמן קנולה,
בצל ופלפל אדום – חתכתי לרצועות, וטיגנתי בווק.
העברתי אותם לסיר.
את רצועות חזה העוף – הקפצתי גם בווק, והעברתי לסיר.
הקפצתי בווק גפרורי שקדים קלופים (יהיה מעניין גם עם בוטנים קלויים) והוספתי חצי כפית סוכר, שמתי לחוד בצלוחית.
לתערובת שבה שהה העוף הוספתי פחית של חלב קוקס.
בשלב זה אפשר 'לחזק את הרוטב' במידת הצורך . אני הכנסתי כף של רסק עגבניות ( לא הכנסתי כוסברה, טרגון או בזיליקום לתערובת אך אפשר לחשוב גם על כך…),
הכנסתי את הרוטב לסיר,
ובישלתי כ20 דקות / חצי שעה, או כשעה וחצי על הפלטה.
הגשתי כך:
אורז במרכז הצלחת.
עליו מנת עוף.
עליו כוסברא קצוצה ושקדים .
מעולה.