לטגן בווק:
במחמאה או חמאה –
3 בצלים רגילים ואחד אדום, בחצאי עיגול,
להוסיף ארטישוק ירושלמי מקולף,
להוסיף כמה שומים,
וגם פטריה – אורנייה.
אחרי 20 דקות,
קוביות של דלעת,להוסיף מי קוקוס,
אבקת מרק,
אגוז מוסקט,
מלח ופלפל.
לטגן בווק:
במחמאה או חמאה –
3 בצלים רגילים ואחד אדום, בחצאי עיגול,
להוסיף ארטישוק ירושלמי מקולף,
להוסיף כמה שומים,
וגם פטריה – אורנייה.
אחרי 20 דקות,
קוביות של דלעת,להוסיף מי קוקוס,
אבקת מרק,
אגוז מוסקט,
מלח ופלפל.
יקירי, נשמע נפלא, אבל אפשר לוותר על אבקת המרק, לא? 🙂
נסה ותיהנה.