מחסן הצילומים וענייני הרוח של אהרון קריצר, AHARON KRITZER
השנה לקחנו את שלב 'הכרפס' בליל הסדר למקום חדש;
הירקות;
ארטישוק ירושלמי, שום טרי ושומר מבושלים בשמן זית ובמיץ לימון.
חצילים על שיפוד 'על המנגל'.
לבבות ארטישוק מבושלים במים.
כרובית וברוקולי אפויים בתנור .
בטטות אפויות.
קציצות בטטה וטחינה עם זרעוני דלעת.
צנוניות וסלרי חיים.
.
בנוסף וכחידוש נוסף;
תפוחי אדמה וסלקים טמונים באדמה ואפויים 'על המנגל'.
המטבלים:
מי מלח.
מי ים (הרתחתי אותם וציננתי).
רוטב צ'ימצורי דליל.
רוטב טחינה.
רוטב שום טרי ולימון.
רוטב מיונז וחזרת לבנה.
ציר בשר חם (האמת ; שכחתי להגיש אותו לשולחן).
זו הייתה 'חגיגת הטבלות' משביעה ונהדרה, זו הייתה מנת פתיחה שנתנה לכולנו כוחות וחשק לעסוק בענייני ההגדה בבטן שקטה וסבלנית.
מומלץ.
1.4.2018
פסח